Boilers

Home > Boilers
CV & klimaatbeheersing

Boilers

Een boiler is essentieel voor het comfort in je huis, zeker als je direct warm water nodig hebt. Hemmes Installatietechniek begrijpt dat de keuze voor de juiste boiler niet eenvoudig is. Of je nu warm water nodig hebt voor alleen de keuken of voor het hele huis, wij helpen je de ideale boiler te kiezen, rekening houdend met de temperatuur, het vermogen en de capaciteit die je nodig hebt.

 

Verschillende soorten boilers afgestemd op jouw behoeften

Elk huis en elke situatie vereist een unieke oplossing. Daarom bieden wij een breed scala aan boilers:

Keukenboilers

Perfect voor in de keuken en passen gemakkelijk in een keukenkastje. Deze compacte boilers leveren direct warm water, wat energie bespaart omdat je de cv-ketel niet hoeft te gebruiken. Afhankelijk van de grootte bieden ze 5 tot 15 liter warm water.

Doorstromers

Deze efficiënte boilers verwarmen water on-demand door middel van een spiraal, wat energiebesparend is en ze hebben vaak een energielabel A. Doorstromers zijn ideaal voor huishoudens die bewust met energie omgaan.

Staande Boilers

Voor grote gezinnen, boerderijen of bedrijven bieden we staande boilers, ook wel industriële boilers genoemd. Ze zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, zoals elektrische boilers, warmtepompboilers en buffervaten.

Grote Boilers

Ideaal voor gezinnen, met een capaciteit variërend van 30 tot 150 liter. Bij aankoop van deze boilers is een inlaatcombinatie nodig.

Onze aanpak en service

Hemmes koopt boilers slim en in grote hoeveelheden in, wat ons in staat stelt om ze tegen aantrekkelijke prijzen aan te bieden. We geloven dat kwaliteit loont en werken daarom alleen met hoogwaardige producten. Onze installateurs zijn vakbekwaam en vriendelijk, en bieden service met een glimlach.

Ons werkgebied voor boilerinstallatie

Wij installeren boilers in de provincie Drenthe, waaronder in Coevorden, Emmen, Meppel, Hoogeveen, Assen, Roden, Klazienaveen en Zuidlaren.

Advies en offertes

Overweeg je een boiler aan te schaffen voor jouw woning of bedrijfspand? Neem dan contact met ons op voor advies of vraag direct een offerte aan. Wij staan klaar om je te helpen met het maken van de juiste keuze en informeren je graag over de huidige regelingen en fiscale voordelen. Met Hemmes Installatietechniek kies je voor een warmwateroplossing die perfect bij jou past.

Contactformulier

  Neem gerust contact op

  Bel ons:

  (0524) 512 640

  E-mail ons:

  info@hemmes.nl

  Openingstijden:

  8:30 - 16:30

  Storing melden

  Storing melden!

  Voor noodsituaties buiten onze werktijden kunt u bellen met: