Elektrisch koken

Home > Elektrisch koken
Elektra

Elektrisch koken

In een wereld die steeds meer de nadruk legt op duurzaamheid en veiligheid, is elektrisch koken, met name met een inductie kookplaat, een trend die niet meer te negeren valt. Hemmes Installatietechniek staat aan de vooravond van deze keukenrevolutie en biedt een breed scala aan opties voor iedereen die de overstap naar elektrisch koken overweegt. Laten we dieper duiken in wat elektrisch koken zo aantrekkelijk maakt.

Hoe werkt inductie koken?

Inductie koken is een echte innovatieve uitvinding. Een elektromagnetisch veld zorgt voor de verhitting van de pan en niet de kookplaat zelf. Dit betekent dat je je hand veilig op de inductieplaat kunt leggen zonder je te branden. Het is deze innovatieve technologie die inductie zo populair maakt.

De voordelen van elektrisch koken

Snelheid en efficiëntie: Elektrische kookplaten, en met name inductie kookplaten, zijn zeer efficiënt. Ze verwarmen pannen sneller dan traditionele gasfornuizen, waardoor je minder tijd kwijt bent aan koken.

Duurzaamheid: Met het oog op milieubewust leven, is overstappen naar elektrisch koken een stap in de juiste richting. Gas is een fossiele brandstof en draagt bij aan de CO2-uitstoot. Door te kiezen voor elektrisch, verminder je jouw ecologische voetafdruk.

Gemak in Onderhoud: Elektrische kookplaten zijn over het algemeen gemakkelijker schoon te maken dan gaskookplaten. Vooral inductie kookplaten, waarbij de kookplaat zelf niet heet wordt, zijn een droom om schoon te maken.

Modern Ontwerp: Elektrische kookplaten passen perfect in een moderne keuken. Ze hebben een strak en gestroomlijnd ontwerp dat bijdraagt aan de esthetiek van jouw kookruimte.

elektrisch koken

Onze aanpak

Bij Hemmes Installatietechniek begrijpen we dat de overstap naar elektrisch koken een investering is. Daarom streven we ernaar om de beste kwaliteit te leveren tegen gunstige prijzen. Dit bereiken we door slim in te kopen en de voordelen direct aan jou door te geven. Ons assortiment omvat alles van basis elektrische kookplaten tot geavanceerde inductie kookplaten. En elke aankoop wordt ondersteund door onze toegewijde klantenservice en deskundig advies.

Fiscale voordelen

Een belangrijk aspect van elektrisch koken is de beschikbaarheid van subsidies en fiscale voordelen. Overheden bieden vaak stimulansen voor degenen die overstappen op duurzamere opties zoals elektrisch koken. Bij Hemmes helpen we je niet alleen met het kiezen van de juiste apparatuur, maar adviseren we je ook over mogelijke subsidies en belastingvoordelen die je kunt benutten.

Ons werkgebied

Ons werkgebied strekt zich uit over de gehele provincie Drenthe. Of je nu in Coevorden, Emmen, Meppel, Hoogeveen, Assen, Roden, Klazienaveen, of Zuidlaren woont, ons team van deskundige installateurs staat klaar om je te helpen bij de overstap naar elektrisch koken.

Stap over op elektrisch met Hemmes

Elektrisch koken is meer dan alleen een trend; het is een bewuste keuze voor veiligheid, efficiëntie, en duurzaamheid. Bij Hemmes Installatietechniek staan we klaar om je te begeleiden bij elke stap van deze transitie. Neem vandaag nog contact met ons op voor persoonlijk advies of vraag direct een offerte aan. Samen zorgen we voor een vlotte en voordelige overstap naar de toekomst van koken!

Contactformulier

  Geïnteresseerd?

  Bel ons:

  (0524) 512 640

  E-mail ons:

  info@hemmes.nl

  Openingstijden:

  8:30 - 16:30

  Storing melden

  Storing melden!

  Voor noodsituaties buiten onze werktijden kunt u bellen met: