Filtersystemen

Home > Filtersystemen
Water & sanitair

Filtersystemen

Schoon drinkwater, de mens kan niet zonder. Toch is veel leidingwater vervuild. Door stilstand in de waterleidingen krijgen bacteriën de kans om het water te vervuilen. Met een filtersysteem ben je verzekerd van schoon en veilig drinkwater.

Er zijn diverse mogelijkheden met betrekking tot het filteren van leidingwater. Zo kan je bijvoorbeeld een kraan laten installeren, in combinatie met een filtersysteem. Dit filtersysteem zuivert, ontkalkt en/of vitaliseert het water dan. Het mooie van deze filtersystemen is, dat ze vrij compact zijn. Ze passen dan ook met gemak in een aanrechtkastje, waardoor je ze gemakkelijk uit het zicht kunt installeren.

 

Onze inkoop is jouw voordeel

Bij Hemmes kopen we slim en in grote aantallen onze filtersystemen in. Hierdoor kunnen we onze filtersystemen tegen gunstige prijzen aanbieden. Daarbij zijn we er van overtuigd dat kwaliteit altijd loont. We werken dan ook alleen met kwalitatieve producten en goed gereedschap. Filtersystemen van topkwaliteit dus! Onze installateurs? Dat zijn stuk voor stuk vakmannen. Bekwaam en vriendelijk. Service met een glimlach.

Ons werkgebied

Ons werkgebied voor het installeren van filtersystemen is de provincie Drenthe.

Wij installeren filtersystemen onder andere in Coevorden, Emmen, Meppel, Hoogeveen, Assen, Roden, Klazienaveen en Zuidlaren.

Advies over filtersystemen?

Sta je op het punt om een filtersysteem aan te schaffen voor jouw woning of bedrijfspand? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan. We helpen je graag met het maken van de juiste keuze en kunnen je ook adviseren over alle regelingen en fiscale voordelen die op dit moment gelden.

Contactformulier

  Geïnteresseerd?

  Bel ons:

  (0524) 512 640

  E-mail ons:

  info@hemmes.nl

  Openingstijden:

  8:30 - 16:30

  Storing melden

  Storing melden!

  Voor noodsituaties buiten onze werktijden kunt u bellen met: