Kokend waterkraan

Home > Kokend waterkraan
Water & Sanitair

Kokend Waterkraan

Nooit meer wachten op de waterkoker, hoe fijn is dat? Of je nu thee wilt zetten, of kokend water nodig hebt voor een gerecht, met een kokend water kraan hoef je niet langer onnodig te wachten tot het water kookt.

De kokend water kraan maakt gebruik van zijn eigen boiler. Hierdoor wordt vaak veronderstelt dat de kokend waterkraan een energieslurper is. Maar niets is minder waar. De kokend waterkraan gebruikt evenveel stroom als een waterkoker. Het enige verschil is, je kookt nu precies wat je nodig hebt, waar je met een waterkoker nog wel eens teveel water kookt en dus stroom verspilt.

Een kraan die alles kan

Naast kokend water, kunnen de kranen van tegenwoordig nog veel meer. Wat dacht je van gekoeld, gezuiverd en sprankelend water? Er zijn diverse uitvoeringen op de markt beschikbaar. Het is maar net wat het beste past bij jouw gebruik.

Verschillende uitvoeringen

Er zijn verschillende uitvoeringen van de kokendwaterkranen. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe kraan precies past bij je (nieuwe) keuken. Chroom, RVS of zwart, met ronde vormen of vierkant, er is voor ieder wat wils.

Ons werkgebied

Ons werkgebied voor het installeren van kokendwaterkranen is de provincie Drenthe.

Wij installeren kokendwaterkranen onder andere in Coevorden, Emmen, Meppel, Hoogeveen, Assen, Roden, Klazienaveen en Zuidlaren.

Advies over kokendwaterkranen?

Sta je op het punt om een kokendwaterkraan aan te schaffen voor jouw woning of bedrijfspand? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan. We helpen je graag met het maken van de juiste keuze en kunnen je ook adviseren over alle regelingen en fiscale voordelen die op dit moment gelden.

Contactformulier

  Geïnteresseerd?

  Bel ons:

  (0524) 512 640

  E-mail ons:

  info@hemmes.nl

  Openingstijden:

  8:30 - 16:30

  Storing melden

  Storing melden!

  Voor noodsituaties buiten onze werktijden kunt u bellen met: