Sanitair

Water & Sanitair

Sanitair

Welke stijl jij ook voor ogen hebt met je nieuwe badkamer of toilet, wij zorgen er voor dat de uitvoering tot in detail klopt. Het personeel van Hemmes is vakbekwaam en maakt alleen gebruik van het beste gereedschap en materieel. Zo ben je er zeker van dat alles op de juiste manier wordt aangelegd, zonder achteraf problemen te krijgen met lekkages of andere ongemakken. Of het nu gaat om een wandtoilet, design bad, thermostatische kranen of een nieuwe douchewand, wij installeren het voor je.

Uniek ontwerp?

Ben je op zoek naar een specifieke oplossing, eentje die niet uit het boekje komt? Onze vakmannen help je graag bij het vinden van de perfecte oplossing. Deel je wensen en ontdek op welke manier we jou kunnen bijstaan in het realiseren van je droom.

Onze inkoop is jouw voordeel

Bij Hemmes kopen we slim en in grote aantallen ons sanitair in. Hierdoor kunnen we ons sanitair tegen gunstige prijzen aanbieden. Daarbij zijn we er van overtuigd dat kwaliteit altijd loont. We werken dan ook alleen met kwalitatieve producten en goed gereedschap. Sanitair van topkwaliteit dus! Onze installateurs? Dat zijn stuk voor stuk vakmannen. Bekwaam en vriendelijk. Service met een glimlach.

Ons werkgebied

Ons werkgebied voor het installeren van sanitair is de provincie Drenthe.

Wij installeren sanitair onder andere in Coevorden, Emmen, Meppel, Hoogeveen, Assen, Roden, Klazienaveen en Zuidlaren.

Advies over sanitair?

Sta je op het punt om sanitair aan te schaffen voor jouw woning of bedrijfspand? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan. We helpen je graag met het maken van de juiste keuze en kunnen je ook adviseren over alle regelingen en fiscale voordelen die op dit moment gelden.

Contactformulier

  Geïnteresseerd?

  Bel ons:

  (0524) 512 640

  E-mail ons:

  info@hemmes.nl

  Openingstijden:

  8:30 - 16:30

  Storing melden

  Storing melden!

  Voor noodsituaties buiten onze werktijden kunt u bellen met: