Thermostaat

Home > Thermostaat

CV & Klimaatbeheersing

Thermostaat

Hemmes heeft de juiste thermostaat voor je huis. Onze thermostaat is meer dan alleen een accessoire, het is het slimme systeem achter je verwarming, waarmee je de temperatuur in je huis gemakkelijk regelt voor maximaal comfort. Dankzij Hemmes wordt comfort en technologie naadloos gecombineerd in jouw woning.

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen als het gaat om de thermostaat in huis? Neem dan contact met ons op.

Een thermostaat voor elk type verwarming

Of je nu een conventionele cv-ketel hebt of een geavanceerder verwarmingssysteem, wij hebben de thermostaat die bij je past. Onze thermostaten zijn ontworpen om naadloos samen te werken met elk type verwarmingssysteem, waardoor je de zekerheid hebt van een consistent comfortabel klimaat in je woning.

De slimme thermostaat

Slimme thermostaten bieden een nieuwe dimensie van huiselijk comfort. Ze laten je je verwarming bedienen via je smartphone of tablet, wat betekent dat je onderweg naar huis al de verwarming kunt aanzetten na een lange werkdag of vakantie. Zo kom je altijd thuis in een comfortabel warm huis.

Maar de intelligentie van slimme thermostaten gaat verder dan dat. Ze kunnen je dagelijkse routines leren met zelflerende weekprogramma’s en zelfs detecteren wanneer je onverwacht thuiskomt, waardoor ze de verwarming automatisch aanpassen. Het draagt bij aan een efficiëntere en comfortabelere verwarming ervaring.

Onze diensten op het gebied van Thermostaat

Wij bieden de volgende thermostaat-diensten aan:

Installatie

Wij installeren de thermostaat en zorgen ervoor dat de installatie correct en volgens de voorschriften wordt uitgevoerd.

Reparatie

Wij repareren jouw thermostaat snel en vakkundig.

Onderhoud

Wij onderhouden jouw thermostaat om deze in topconditie te houden en de levensduur te verlengen.

EvoHome

Voor degenen die nog een stap verder willen gaan in efficiënt energiegebruik, is het EvoHome-systeem een uitstekende keuze. Met EvoHome regel je de temperatuur per kamer, waardoor je energie bespaart en alleen verwarmt waar en wanneer dat nodig is. Waarom zou je het hele huis verwarmen als je alleen in de woonkamer tijd doorbrengt?

boiler installateur

Jouw voordeel door onze slimme inkoop

Bij Hemmes profiteer je van onze strategische inkoop. Wij kopen thermostaten in grote aantallen in, waardoor we deze tegen zeer gunstige prijzen kunnen aanbieden. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, daarom kiezen we uitsluitend voor topkwaliteit producten en gereedschap. Onze installateurs zijn echte professionals: deskundig, vriendelijk en altijd gericht op de beste service.

Ons Werkgebied

We zijn actief in de hele provincie Drenthe, waaronder in steden als Coevorden, Emmen, Meppel, Hoogeveen, Assen, Roden, Klazienaveen, en Zuidlaren. Waar je ook bent in deze regio, wij staan klaar om je te helpen met de installatie van je nieuwe thermostaat.

Advies en Offertes voor de Ideale Thermostaat

Overweeg je een nieuwe thermostaat te installeren in je huis of bedrijfspand? Neem gerust contact met ons op voor professioneel advies of vraag direct een offerte aan. We zijn er om je te helpen bij het maken van de juiste keuze en kunnen je ook informeren over de huidige regelingen en eventuele belastingvoordelen. Met Hemmes kies je voor geavanceerde technologie, comfort en energiezuinigheid in je verwarmingssysteem. Aarzel niet langer en stap over naar een slimmere en zuinigere manier van verwarmen. Onze expertise en hoogwaardige thermostaten helpen niet alleen het milieu, maar ook je portemonnee.

Contactformulier

  Geïnteresseerd?

  Bel ons:

  (0524) 512 640

  E-mail ons:

  info@hemmes.nl

  Openingstijden:

  8:30 - 16:30

  Storing melden

  Storing melden!

  Voor noodsituaties buiten onze werktijden kunt u bellen met: