Warmtepomp

Duurzame energie

Warmtepomp

Een warmtepomp is een innovatief systeem dat duurzame energiebronnen benut om je huis te verwarmen en te koelen. Door warmte uit de lucht, grond of water te halen en deze efficiënt te gebruiken, verlaagt een warmtepomp je energieverbruik en CO2-uitstoot aanzienlijk. Dit maakt het niet alleen milieuvriendelijk, maar ook kostenbesparend op de lange termijn. Met een warmtepomp investeer je in een comfortabel en groen huis, terwijl je bijdraagt aan een schonere toekomst voor onze planeet. Het is een slimme keuze voor zowel het milieu als je portemonnee.  

Warmtepomp in combinatie met een lage temperatuur verwarming

Een warmtepomp in combinatie met een Lage Temperatuur Verwarmingssysteem (LTV) is de ideale oplossing voor zowel verwarming als koeling en biedt een optimaal comfort. Een warmtepomp werkt op elektriciteit en zorgt voor een gelijkmatige temperatuurverdeling in je huis.

Warmtepomp installeren in bestaande gebouwen

Ook bestaande gebouwen kunnen gebruik maken van de voordelen van een warmtepomp. Het gebouw moet goed geïsoleerd zijn en voorzien zijn of voorzien worden van een Lage Temperatuur Verwarmingssysteem, zoals vloerverwarming. Vloerverwarming kan een uitstekende keuze zijn, zelfs voor woningen met een houten vloer waarbij een geringe opbouwhoogte te realiseren is.

warmtepomp

Contactformulier

  Geïnteresseerd?

  Bel ons:

  (0524) 512 640

  E-mail ons:

  info@hemmes.nl

  Openingstijden:

  8:30 - 16:30

  Storing melden

  Storing melden!

  Voor noodsituaties buiten onze werktijden kunt u bellen met: