Water

Water & Sanitair

Water

Water is een essentiële levensbehoefte, en het belang van een betrouwbare en veilige waterinstallatie in huishoudens kan niet worden overschat. Hemmes Installatietechniek begrijpt dit als geen ander en biedt daarom gespecialiseerde diensten om te zorgen dat jouw drinkwater altijd fris en veilig uit de kraan komt.

Waarom is een goede waterinstallatie belangrijk?

Elke woning moet voorzien zijn van een betrouwbare waterinstallatie. Dit omvat niet alleen de drinkwaterinstallatie, die zorgt voor schoon water, maar ook de leidingwaterinstallatie, die het water door je huis transporteert. Een slecht ontworpen of onderhouden waterinstallatie kan leiden tot diverse problemen, zoals waterverontreiniging, inefficiënt watergebruik, en zelfs gezondheidsrisico’s door bacteriën zoals legionella.

Diensten van Hemmes Installatietechniek

 • Nieuwe Installaties: Wij leggen nieuw waterleidingwerk aan, met de garantie dat je waterinstallatie voldoet aan alle moderne standaarden en regelgevingen.

 • Probleemoplossing: Wij lossen problemen op met bestaande waterleidingen, van lekkages tot verouderde systemen die een update nodig hebben.

 • Kwaliteitscontrole en Onderhoud: Regelmatige inspecties en onderhoud zijn cruciaal. Ons team controleert op veiligheid van materialen, de aanwezigheid van lekkages, en de algehele conditie van de waterinstallatie.

 • Advies en Ondersteuning: Ons team geeft advies over het optimaliseren van je waterinstallatie voor maximale efficiëntie en veiligheid.
kraan

Het belang van legionellapreventie

Legionellapreventie is een cruciaal onderdeel van het onderhoud van waterinstallaties, vooral in gebouwen met een groot waterverbruik of in instellingen zoals ziekenhuizen en hotels. Hemmes Installatietechniek zorgt voor het beheer en de preventie van legionella door periodieke watermonsters te nemen, het spoelen van weinig gebruikte tappunten en het controleren van watertemperaturen om risico’s te minimaliseren.

Ons werkgebied

Ons werkgebied voor het installeren van waterinstallaties is de provincie Drenthe.

Wij installeren waterinstallaties onder andere in Coevorden, Emmen, Meppel, Hoogeveen, Assen, Roden, Klazienaveen en Zuidlaren.

Advies over waterinstallatie?

Of je nu een nieuwe installatie nodig hebt, een bestaande installatie wilt laten controleren of advies zoekt over waterinstallaties, Hemmes Installatietechniek staat voor je klaar. Neem contact met ons op voor deskundig advies of een vrijblijvende offerte. Samen zorgen we voor een veilig en duurzaam watergebruik in jouw huis of bedrijf.

Contactformulier

  Geïnteresseerd?

  Bel ons:

  (0524) 512 640

  E-mail ons:

  info@hemmes.nl

  Openingstijden:

  8:30 - 16:30

  Storing melden

  Storing melden!

  Voor noodsituaties buiten onze werktijden kunt u bellen met: