Over ons

Over ons

Hemmes Installatietechniek uit Coevorden is een gerenommeerd bedrijf met een rijke geschiedenis. Opgericht in 1973 door Wout Hemmes, heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een specialist in installatietechniek. Met decennia aan ervaring en vakmanschap heeft Hemmes Installatietechniek een solide reputatie opgebouwd in de regio Coevorden en daarbuiten. Het bedrijf staat bekend om zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en klantgerichtheid. Door voortdurend in te spelen op nieuwe ontwikkelingen en technologieën, blijft Hemmes Installatietechniek een toonaangevende speler in de branche, die klaar staat om aan de behoeften van zijn klanten te voldoen. 

Wim Hemmes is sinds 2004 de directeur van Hemmes Installatietechniek. Met jarenlange ervaring en expertise in de branche staat Wim bekend om zijn passie voor innovatie, verduurzaming en klantgerichtheid. Hij streeft ernaar om hoogwaardige diensten te leveren en klanten te voorzien van duurzame en energiezuinige oplossingen die voldoen aan hun behoeften. Onder zijn leiding heeft Hemmes Installatietechniek een solide reputatie opgebouwd als een betrouwbare en deskundige partner voor installatietechniek.

50-jarig jubileum

Hemmes Installatietechniek viert haar 50-jarig jubileum, een mijlpaal die getuigt van vakmanschap en betrouwbaarheid. Al een halve eeuw lang staat het bedrijf garant voor hoogwaardige installatietechniek en uitstekende service. Gedurende al die jaren heeft Hemmes Installatietechniek een sterke reputatie opgebouwd in de regio, dankzij hun deskundige team en klantgerichte aanpak. Het jubileum markeert niet alleen een periode van succes en groei, maar ook van dankbaarheid naar hun loyale klanten en toegewijde medewerkers. Hemmes Installatietechniek kijkt met trots terug op de afgelopen 50 jaar en kijkt vol vertrouwen uit naar de toekomst.  

Het bedrijf werd in 1973 opgericht door Wout Hemmes. In 1998 begon Wim Hemmes bij zijn vader. In 2004 heeft Wim het bedrijf van zijn vader overgenomen. Inmiddels zijn er zo’n 45 ~ 50 mensen werkzaam bij Hemmes Installatietechniek BV. 

Erkenningen en certificaten

VCA  

Een VCA certificering is een belangrijke standaard voor veiligheid, gezondheid en milieu in de bouw- en installatiesector. Het certificaat toont aan dat een bedrijf voldoet aan strenge eisen op het gebied van veiligheid en gezondheid op de werkvloer. Bedrijven die VCA gecertificeerd zijn, tonen aan dat ze veilig werken en risico’s minimaliseren. Dit vergroot niet alleen de veiligheid van medewerkers, maar ook van klanten en omgeving. 

Hemmes Installatietechniek heeft veiligheid, gezondheid en het milieu hoog in het vaandel staan. Reeds jaren is ons bedrijf dan ook VCA gecertificeerd door KIWA. 

CO Keur  

CO-keur is een certificering die aangeeft dat een installateur voldoet aan de eisen voor het veilig installeren en onderhouden van gasverbranding installaties. Het keurmerk staat voor vakmanschap en kwaliteit en geeft aan dat de installateur bekwaam is om te werken met gasgestookte apparaten, zoals cv-ketels en geisers. Door te kiezen voor een installateur met een CO-keur certificaat, ben je verzekerd van een veilige en professionele installatie en onderhoud van je gasinstallatie. Het certificaat draagt bij aan een veilige en goed functionerende verwarmingsinstallatie in je huis. Hemmes Installatietechniek is KIWA gecertificeerd. 

InstallQ  

De InstallQ certificering is een kwaliteitskeurmerk voor installatiebedrijven die werkzaam zijn op het  gebied van gas, water en elektra. Dit certificaat toont aan dat het betreffende bedrijf voldoet aan hoge kwaliteitsnormen en vakbekwaamheidseisen. Installatiebedrijven met een InstallQ certificering zijn bevoegd en bekwaam om veilig en deskundig installatiewerk uit te voeren op het gebied van gas, water en elektra. Door te kiezen voor een gecertificeerd installatiebedrijf met InstallQ certificering, ben je verzekerd van professioneel vakmanschap en een betrouwbare dienstverlening op het gebied van gas-, water- en elektra werkzaamheden.

Contactformulier

  Geïnteresseerd?

  Bel ons:

  (0524) 512 640

  E-mail ons:

  info@hemmes.nl

  Openingstijden:

  8:30 - 16:30

  Storing melden

  Storing melden!

  Voor noodsituaties buiten onze werktijden kunt u bellen met: